Com ho fem?

  • Realitzem l’inici a un procés d’inserció sociolaboral a partir d’una oferta formativa en tres temàtiques pràctiques i un acompanyament individualitzat als participants en als tres itineraris: Neteja, costura i cuina, especialitzant-se en neteja en empreses i neteja domèstica i en arrenjaments de roba i iniciació al patronatge i en cuina bàsica tradicional.
  • Nombre de participants i horari: Màxim de 10 places per a cada itinerari. Possibilitat de fer els tres itineraris. Cursos trimestrals d’entre 40 i 80 hores lectives segons itinerari escollit, les classes es realitzaran de dilluns a dijous de 10 a 13 hores. S’inicia la primera setmana d’octubre i finalitza a finals de juny.
  • Fomentem l’autonomia de les famílies a través de la formació per donar-los l’oportunitat d’entrar al món laboral
  • Acompanyem als participants en la recerca de feina, el.laboració de curriculums i derivacions a d’altres formacions amb l’ajut dels professionals de l’associació Anem per feina i Fundació Emprèn.
  • Oferim un espai de guarda per fer possible la conciliació de la formació amb la maternitat i paternitat.
  • Treballem en xarxa doncs els participants són derivats principalment per els serveis socials de l’Ajuntament de Barcelona, de Llars Maternals i d’altres entitats que treballen amb el mateix perfil dels nostres participants, aquests mostren el seu interés en formar-se e inserirs-se laboralment i en moltes ocasions no poden accedir a formacions reglades per diversos motius: l’idioma, els estudis, situació legal i el cost económic d’altres formacions.
  • Pràctiques en empreses: Per tal de consolidar els aprenentatges es realitzen pràctiques en empreses de neteja i, en el cas de costura, els productes realitzats es vendràn a botigues, mercats socials, i particulars que volguin obtenir els nostres productes fets a mà.
%d bloggers like this: