20 Mostra D’Associacions de Barcelona (Mercè 2015)

20 Mostra d’Associacions de Barcelona (Mercè 2015) Durant les Festes de la Mercè s’organitza a Barcelona una Mostra d’Associacions que enguany arriba a la 20a edició. Durant els dies 19, 20 i 24 de setembre la plaça Catalunya s’omplirà d’entitats i associacions de la ciutat i d’activitats relacionades amb l’associacionisme. Aquesta mostra és una oportunitat per donar visibilitat a les entitats i difondre la seva tasca, un aparador per a les associacions i un punt de trobada on conèixer i intercanviar projectes.
La novetat és que enguany, EQMON participarà amb un stand on es farà visible la feina que fem amb les participants del projecte Formació pel Quart Món. Com ja us vam informar en un darrer post, el taller de costura ja està donant els seus fruits: bosses de mà i moneders de tots colors i estampats, cistelles fetes amb trapillo i altres creacions estaran a la venda en aquest espai durant les festes de la Mercè.
Us hi esperem a tots i a totes!
Projecte 07

Publicat per EQMON, associació pel Quart Món

"El Quart Món" Estem acostumats a pensar, a creure que la pobresa i la misèria són una cosa exclusiva dels països subdesenvolupats, però només cal sortir de casa per veure que això no és així. Sectors cada vegada més amplis de la població es troben en situació de risc i desigualtat. Per això volem intentar combatre algunes d'aquestes situacions atenent unes famílies que sovint ens semblen invisibles.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: