EQMON HA PARTICIPAT EN EL PROJECTE MILLORA GESTIÓ DE LA FUNDACIÓ PERE TARRÉS

Projecte Millora de Gestió

EQMON, Associació pel quart món, som una entitat jove i com a tal volem seguir creixent i seguir aprenent sempre amb un punt de mira molt clar: donar suport a les famílies amb fills que més ho necessiten. Però per seguir creixent, cal seguir aprenent i és per això que a EQMON també volem formar-nos per assolir els nostres objectius; i és en aquest sentit que hem participat en el Projecte Millora de Gestió de la Fundació Pere Tarrés.

Aquesta és una iniciativa realitzada per la Consultoria Estudis de la Fundació Pere Tarrés que ofereix a totes aquelles entitats no lucratives una millora de gestió amb l’objectiu de capacitar els seus equips directius i millorar l’eficiència, la gestió i l’impacte de l’organització en la societat.

Per poder conèixer aquest Projecte de Millora de Gestió al qual hem participat, us expliquem breument en què consisteix.

La seva execució té una durada d’entre 4 i 6 mesos i totes les sessions es realitzen a la seu de l’entitat que hi participa. D’aquesta manera es fa un treball basat en el dia a dia per assolir una fita estratègica de manera gradual i progressiva; sempre procurant que tota la entitat quedi implicada en aquest procés de formació.

Durant el procés es treballen sis modalitats:

– Millora de la gestió interna

– Innovació i sostenibilitat

– Pla estratègic entitats socials

– Gestió del voluntariat

– Teoria del Canvi + Avaluació

– Avaluació de competències

El Projecte de Millora de Gestió no és un model d’aprenentatge, sino una forma de treball intern del dia a dia del qual se’n beneficia l’entitat que hi participa. En aquest sentit, des d’EQMON, Associació pel quart món, estem contents i valorem molt positivament l’haver pogut participar d’aquest procés d’aprenentatge i millora. I és que tot el que suposi formar-se, aprendre i millorar, és en benefici de la nostra gent, de les famílies que venen al centre per rebre la nostra ajuda.

Portem només sis anys, però no deixarem d’esforçar-nos, de formar-nos, d’aprendre i de treballar per ells, els que més ens necessiten.

Publicat per EQMON, associació pel Quart Món

"El Quart Món" Estem acostumats a pensar, a creure que la pobresa i la misèria són una cosa exclusiva dels països subdesenvolupats, però només cal sortir de casa per veure que això no és així. Sectors cada vegada més amplis de la població es troben en situació de risc i desigualtat. Per això volem intentar combatre algunes d'aquestes situacions atenent unes famílies que sovint ens semblen invisibles.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: