US PRESENTEM EL SERVEI D’OSTEOPATIA SOLIDARI

Coneixeu el Servei Solidari d’Assistència Clínica en Osteopatia?

Avui us volem acostar a aquest projecte que es va iniciar l’any 2008 a la Fundació Escola d’Osteopatia de Barcelona (FOB) per fer arribar aquesta disciplina terapèutica als més desafavorits. Fundació que dirigeix el Pau Dalmau, osteòpata, que ja fa un parell d’anys ve a EQMON per fer-nos xerrades sobre aquest i altres temes relacionats amb l’Osteopatia.

Logo Fundació Escola d'Osteopatia de BarcelonaI és que per el Pau Dalmau, l’Osteopatia, és més que una professió sanitària, és també una passió. Ha dedicat els últims 13 anys de la seva trajectòria a aquesta disciplina en diversos àmbits; i ho ha fet partint del convenciment que l’Osteopatia ha de ser una professió pròpia i independent de la resta, i sempre al servei de la societat.

La dedicació d’aquests últims anys ha tingut el seu fruit, la creació de la Fundació Escola d’Osteopatia de Barcelona, integrada per un gran equip de professionals i que en col·laboració amb la Universitat Pompeu Fabra, l’International Institute of Advanced Studies in Osteopathy (IASO) i la Clínica d’Osteopatia de Barcelona ha seguit treballant per tal d’aconseguir el reconeixement social d’aquesta professió.

Amb el Servei Solidari d’Assistència Clínica en Osteopatia, la FOB fa un pas més per fer arribar aquesta professió a tots aquells que la necessitin, i quan diem tots, ens referim a tothom, en especial a aquelles famílies que no tenen prou recursos per accedir-hi.

Des d’EQMON, Associació pel quart món, pensem que aquesta és una bona oportunitat per conèixer i acostar-vos a l’Osteopatia, i en especial ens en fem ressò com a projecte social que és el Servei Solidari d’Assistència Clínica en Osteopatia que ha ajudat a alguns dels nens i nenes que venen al nostre centre, amb resultats més que positius.

Per saber-ne més podeu consultar la web de la Fundació Escola d’Osteopatia de Barcelona i us convidem a llegir l’article del Pau Dalmau: “Servicio de Osteopatia solidario: acercando la osteopatia a los más necesitados”

Publicat per EQMON, associació pel Quart Món

"El Quart Món" Estem acostumats a pensar, a creure que la pobresa i la misèria són una cosa exclusiva dels països subdesenvolupats, però només cal sortir de casa per veure que això no és així. Sectors cada vegada més amplis de la població es troben en situació de risc i desigualtat. Per això volem intentar combatre algunes d'aquestes situacions atenent unes famílies que sovint ens semblen invisibles.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: