CELEBREM EL NADAL A EQMON

Un any més, i ja en són 5, a EQMON, Associació pel quart món, hem celebrat el Nadal amb totes les famílies, treballadores i voluntàries del centre.

Avui, 24 de desembre, érem més de 60 persones les que ens hem trobat a la seu d’EQMON. I entre elles, molts nens i nenes, ells han estat i sempre seran els protagonistes de la festa. Estem molt contents i ens ha fet fet especial il·lusió reunir una vintena de nens i nenes, amb les seves famílies, que han gaudit d’un matí ple de moments entranyables i, sobretot, moltes sorpreses. Sorpreses com les que tenia preparades el Tió de Nadal que avui, ha cagat de valent. De seguida us ho expliquem.

Nadal 2014 01La festa ha començat amb cançons i contes de la mà de la Carme O’Callaghan que ens ha explicat el conte de “Els tres porquets” d’una manera molt especial. I és que la Carme és una contacontes diferent, a més d’explicar, representa aquells contes i aquelles cançons tan populars amb figures i material fets per ella mateixa.

 

 

 

 

Nadal 2014 02  Nadal 2014 03  Nadal 2014 04

Des d’EQMON li volem agrair aquesta estona que ens ha dedicat i amb la que han pogut divertir-se i gaudir els més petits.

I ha arribat el gran moment. El moment de cagar el Tió de Nadal. Un tió que durant dies ha estat d’allò més que alimentat i que ho ha agraït fent una pila de cagades que han omplert l’espai de regals i sorpreses.

Nadal 2014 05

N’hi ha hagut per a tots. Per a petits i grans . Joguines i xocolatines per als nens i nenes que picaven amb f   força amb cara de sorpresa i l’omplien de petons; però també per a les mares, voluntàries i treballadores d’EQMON, el Tió de Nadal ha pensat en tots. Nadal 2014 06

 

 

 

 

 

 

 

 

Nadal 2014 07   Nadal 2014 08  Nadal 2014 09

Aquest matí tan especial ha acabat amb un fantàstic i deliciós aperitiu de Nadal. Una gran festa on el millor ha estat poder compartir-la tots plegats: la gran família d’EQMON.

Volem donar les gràcies molt especialment a tots els voluntaris, treballadores i mares per la seva ajuda inestimable; així mateix volem agrair la col·laboració de SIXT i TOPCOLOR, sense els seus detalls aquest dia no hauria estat possible.

Moltes gràcies a tots i MOLT BON NADAL!!!!

Publicat per EQMON, associació pel Quart Món

"El Quart Món" Estem acostumats a pensar, a creure que la pobresa i la misèria són una cosa exclusiva dels països subdesenvolupats, però només cal sortir de casa per veure que això no és així. Sectors cada vegada més amplis de la població es troben en situació de risc i desigualtat. Per això volem intentar combatre algunes d'aquestes situacions atenent unes famílies que sovint ens semblen invisibles.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: