FORMEM PART DEL PROGRAMA UPC REUTILITZA

A EQMON, associació pel Quart Món, estem d’enhorabona i celebrem el poder formar part del Programa UPC REUTILITZA de la Universitat Politècnica de Catalunya.

Gràcies a aquest programa ja hem començat a rebre equipament informàtic per part de la UPC. Concretament dos ordinadors portàtils i que ja hem començat a utilitzar en el nostre Taller d’Informàtica, un taller que fem tots els dimecres i on les assistents aprenen a treure partit de les moltes eines que ofereix la informàtica. Segons el nivell poden confeccionar àlbums de fotografies o fer un recull de receptes de cuina, entra d’altres aplicacions.

Taller informàtica 02Taller informàtica 03

Taller informàtica 04

El programa UPC REUTILITZA es gestiona a la Universitat Politècnica de Catalunya de manera conjunta pel Centre de Cooperació per al Desenvolupament (CCD) i per l’associació Tecnologia x Tothom (TxT). El seu principal objectiu és aconseguir el màxim aprofitament dels equips informàtics que es renoven. Els equips que es van recollint al llarg de l’any són revistes i posats a punt per estudiants de la Facultat d’Informàtica de Barcelona que col·laboren de forma voluntària; posteriorment aquests equips són destinats a entitats i programes solidaris, així com altres iniciatives d’interès social.

Programa UPC REUTILITZA

Des d’EQMON volem felicitar a la Universitat Politècnica de Catalunya per aquesta iniciativa, el Programa UPC REUTILITZA, del qual ja podem dir que en formen part.

Moltes gràcies!!!

Anuncis

One comment

  1. carmina@nv3.es · · Respon

    Moltes felicitats!! Q bé!!

    Enviado de Samsung Mobile

    ——– Mensaje original ——–De: “EQMON, associació pel Quart Món” Fecha:2014/12/04 18:40 (GMT+01:00) Para: carmina@nv3.es Asunto: [New post] FORMEM PART DEL PROGRAMA UPC REUTILITZA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: