FORMEM PART DEL PROGRAMA UPC REUTILITZA

A EQMON, associació pel Quart Món, estem d’enhorabona i celebrem el poder formar part del Programa UPC REUTILITZA de la Universitat Politècnica de Catalunya.

Gràcies a aquest programa ja hem començat a rebre equipament informàtic per part de la UPC. Concretament dos ordinadors portàtils i que ja hem començat a utilitzar en el nostre Taller d’Informàtica, un taller que fem tots els dimecres i on les assistents aprenen a treure partit de les moltes eines que ofereix la informàtica. Segons el nivell poden confeccionar àlbums de fotografies o fer un recull de receptes de cuina, entra d’altres aplicacions.

Taller informàtica 02Taller informàtica 03

Taller informàtica 04

El programa UPC REUTILITZA es gestiona a la Universitat Politècnica de Catalunya de manera conjunta pel Centre de Cooperació per al Desenvolupament (CCD) i per l’associació Tecnologia x Tothom (TxT). El seu principal objectiu és aconseguir el màxim aprofitament dels equips informàtics que es renoven. Els equips que es van recollint al llarg de l’any són revistes i posats a punt per estudiants de la Facultat d’Informàtica de Barcelona que col·laboren de forma voluntària; posteriorment aquests equips són destinats a entitats i programes solidaris, així com altres iniciatives d’interès social.

Programa UPC REUTILITZA

Des d’EQMON volem felicitar a la Universitat Politècnica de Catalunya per aquesta iniciativa, el Programa UPC REUTILITZA, del qual ja podem dir que en formen part.

Moltes gràcies!!!

Publicat per EQMON, associació pel Quart Món

"El Quart Món" Estem acostumats a pensar, a creure que la pobresa i la misèria són una cosa exclusiva dels països subdesenvolupats, però només cal sortir de casa per veure que això no és així. Sectors cada vegada més amplis de la població es troben en situació de risc i desigualtat. Per això volem intentar combatre algunes d'aquestes situacions atenent unes famílies que sovint ens semblen invisibles.

One thought on “FORMEM PART DEL PROGRAMA UPC REUTILITZA

  1. Moltes felicitats!! Q bé!!

    Enviado de Samsung Mobile

    ——– Mensaje original ——–De: “EQMON, associació pel Quart Món” Fecha:2014/12/04 18:40 (GMT+01:00) Para: carmina@nv3.es Asunto: [New post] FORMEM PART DEL PROGRAMA UPC REUTILITZA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: