HEM COMENÇAT LES CLASSES DE CUINA

A EQMON hem decidit posar-nos davant els fogons per gaudir de la cuina. Però no només en volem gaudir, volem animar i ensenyar a totes aquelles mares que venen a l’associació a elaborar els plats de casa, els de tota la vida: aquelles croquetes casolanes, aquell pollastre amb salsa, una bona crema…  o ara que venen les festes de Nadal, què millor que uns canelons?

És per això que a EQMON, Associació pel Quart Món, hem iniciat les classes de cuina. Un cop al mes, la nostra voluntària, i gran cuinera, Montse Puigvert, ofereix aquestes classes orientades a elaborar una cuina bàsica perquè en gaudeixin els més petits, però també els més grans.

La primera classe va tenir com a plat protagoniTaller de cuina 4sta les croquetes de pollastre. No és gens fàcil fer unes bones croquetes, requereixen temps, paciència i dedicació.

Com la que hi va posar la Montse i totes les mares que van assistir a aquesta primera sessió. I el resultat va ser rodó, només cal que feu un cop d’ull a les fotografies. Per llepar-se’n els dits

Taller de cuina 1Taller de cuina 3

Taller de cuina 2  Taller de cuina 5

Per poder posar en pràctica les classes de cuina necessitem matèria primera i productes de qualitat i tenim la sort que aquests ens venen de la botiga Handsel & Granel de Barcelona. Aquest establiment especialitzat en productes a granel el porta la Núria Serra, que és antiga voluntària d’EQMON. Mensualment ens esperen amb les portes obertes per recollir tot el que necessitem per elaborar els nostres plats. I prepareu-vos perquè ja hem anat a buscar els ingredients necessaris per la classe d’aquest mes de desembre on prepararem un plat típic de Nadal.

Handsel & Granel 1

Però això no és tot perquè Handsel & Granel dóna a EQMON un 1 % dels beneficis obtinguts de les seves vendes. Una col·laboració indispensable i que volem agrair des d’aquí, a més d’animar-vos a tots a anar entrar-hi per donar un cop d’ull, val molt la pena.

Handsel & Granel 2

I ara, tingueu a punt els cullerots i les cassoles, en breu us oferirem la classe de cuina des d’EQMON.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: