HEM COMENÇAT LES CLASSES DE CUINA

A EQMON hem decidit posar-nos davant els fogons per gaudir de la cuina. Però no només en volem gaudir, volem animar i ensenyar a totes aquelles mares que venen a l’associació a elaborar els plats de casa, els de tota la vida: aquelles croquetes casolanes, aquell pollastre amb salsa, una bona crema…  o ara que venen les festes de Nadal, què millor que uns canelons?

És per això que a EQMON, Associació pel Quart Món, hem iniciat les classes de cuina. Un cop al mes, la nostra voluntària, i gran cuinera, Montse Puigvert, ofereix aquestes classes orientades a elaborar una cuina bàsica perquè en gaudeixin els més petits, però també els més grans.

La primera classe va tenir com a plat protagoniTaller de cuina 4sta les croquetes de pollastre. No és gens fàcil fer unes bones croquetes, requereixen temps, paciència i dedicació.

Com la que hi va posar la Montse i totes les mares que van assistir a aquesta primera sessió. I el resultat va ser rodó, només cal que feu un cop d’ull a les fotografies. Per llepar-se’n els dits

Taller de cuina 1Taller de cuina 3

Taller de cuina 2  Taller de cuina 5

Per poder posar en pràctica les classes de cuina necessitem matèria primera i productes de qualitat i tenim la sort que aquests ens venen de la botiga Handsel & Granel de Barcelona. Aquest establiment especialitzat en productes a granel el porta la Núria Serra, que és antiga voluntària d’EQMON. Mensualment ens esperen amb les portes obertes per recollir tot el que necessitem per elaborar els nostres plats. I prepareu-vos perquè ja hem anat a buscar els ingredients necessaris per la classe d’aquest mes de desembre on prepararem un plat típic de Nadal.

Handsel & Granel 1

Però això no és tot perquè Handsel & Granel dóna a EQMON un 1 % dels beneficis obtinguts de les seves vendes. Una col·laboració indispensable i que volem agrair des d’aquí, a més d’animar-vos a tots a anar entrar-hi per donar un cop d’ull, val molt la pena.

Handsel & Granel 2

I ara, tingueu a punt els cullerots i les cassoles, en breu us oferirem la classe de cuina des d’EQMON.

Publicat per EQMON, associació pel Quart Món

"El Quart Món" Estem acostumats a pensar, a creure que la pobresa i la misèria són una cosa exclusiva dels països subdesenvolupats, però només cal sortir de casa per veure que això no és així. Sectors cada vegada més amplis de la població es troben en situació de risc i desigualtat. Per això volem intentar combatre algunes d'aquestes situacions atenent unes famílies que sovint ens semblen invisibles.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: