EQMON a la Festa de la Infància de Barcelona

EQMON, Associació pel Quart Món, va participar en la Festa de Infància que es va celebrar el dissabte 16 de novembre a l’Estació del Nord de Barcelona, amb gran èxit d’assistència.

L’edició d’aquest any ha estat especial ja que s’ha commemorat el 25 aniversari de la Convenció sobre els Drets dels Infants de les Nacions Unides, aprovada un 20 de novembre de 1989. La manera de fer-ho ha estat convidant a totes els nens i nenes i a les seves famílies a fer esport, organitzant diferents activitats lúdiques relacionades amb aquest àmbit i així apropant els drets dels infants a tots els que hi ha participat.

EQMON ha estat present amb un estand on tots els nens i nenes han pogut gaudir de tot un seguit d’activitats pensades per a ells. Així, els infants s’han divertit en la piscina de pilotes o un circuit ple de túnels per arribar a la Caseta d’EQMON, entre d’altres jocs. Tot plegat organitzat i sota el control de l’equip d’EQMON, Associació pel Quart Món.

La Festa de la Infància és una iniciativa de la Xarxa dels Drets dels Infants integrada per diverses associacions i entitats, entre elles EQMON, que treballa temes de la infància amb un objectiu general: promocionar i defensar el desenvolupament dels drets universals de la infància a la ciutat de Barcelona. La Xarxa dels Drets dels Infants està en funcionament des del 2011.

IMG_0453 IMG_0452 IMG_0458

Publicat per EQMON, associació pel Quart Món

"El Quart Món" Estem acostumats a pensar, a creure que la pobresa i la misèria són una cosa exclusiva dels països subdesenvolupats, però només cal sortir de casa per veure que això no és així. Sectors cada vegada més amplis de la població es troben en situació de risc i desigualtat. Per això volem intentar combatre algunes d'aquestes situacions atenent unes famílies que sovint ens semblen invisibles.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: