Venda de “Roses pel Quart Món” a l’Escola Thau de Barcelona

L’AMPA i la Direcció de l’Escola Thau ens van convidar a compartir la Diada de Sant Jordi amb els alumnes, mestres i pares. Una diada festiva amb música, poesia, venda de llibres i de les nostres roses… Vam vendre més de 600 roses naturals i es van esgotar els anells de de ganxet, novetat d’aquest any. Tot un èxit de participació. 

La recaptació anirà destinada a l’Espai Maternoinfantil que acull a mares o pares amb els seus fills menors de 3 anys en risc d’exclusió social.
 
Volem agrair a tots els voluntaris d’EQMON que van participar en la Diada de Sant Jordi fent rams, repartint roses als despatxos i venent-les a l’Escola Thau. I gràcies també a les empreses i els despatxos que ens heu comprat les roses, i a totes les àvies que heu elaborat roses de ganxet.
 
MOLTES GRÀCIES en nom de tots els que formem part d’EQMON, associació pel Quart Món.
 
ImatgeImatge

Publicat per EQMON, associació pel Quart Món

"El Quart Món" Estem acostumats a pensar, a creure que la pobresa i la misèria són una cosa exclusiva dels països subdesenvolupats, però només cal sortir de casa per veure que això no és així. Sectors cada vegada més amplis de la població es troben en situació de risc i desigualtat. Per això volem intentar combatre algunes d'aquestes situacions atenent unes famílies que sovint ens semblen invisibles.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: