EL PACTE PER A LA INFÀNCIA A CATALUNYA

noticia-taula-2013720102830EQMON, associació pel Quart Món dins de la Taula per a la Infància i Adolescencia (TIAC) va signar el Pacte per a la Infància a Catalunya en un acte molt solemne en el Palau de la Generalitat amb la presència del president de la Generalitat de Catalunya i de la consellera de Benestar Social i Família i de les 70 entitats que van signar l’esmentat Pacte amb el compromís de complir tres objectius ben clars:

1. Impulsar des d’una visió integral els drets de la infància a Catalunya, especialment per aquella  amb menys oportunitats i en situació de vulnerabilitat de la nostra societat.

2. Vetllar perquè en totes les acciones i polítiques públiques es tingui present la perspectiva de la infància i propiciar polítiques en favor de la participacio activa de la infància, entenent l’infant com a ciutadà del present i no només del futur.

3. Aconseguir mobilitzar i comprometre tota la societat en favor de la infància i per a “tota” la infància.

pacte_infancia_catalunya _ juliol_2013

Publicat per EQMON, associació pel Quart Món

"El Quart Món" Estem acostumats a pensar, a creure que la pobresa i la misèria són una cosa exclusiva dels països subdesenvolupats, però només cal sortir de casa per veure que això no és així. Sectors cada vegada més amplis de la població es troben en situació de risc i desigualtat. Per això volem intentar combatre algunes d'aquestes situacions atenent unes famílies que sovint ens semblen invisibles.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: