CONCERT BENÈFIC al Teatre de Sarrià

El proper 14 de març EQMON, associació pel Quart Món, organitza un concert benèfic al Teatre de Sarrià, amb l’objectiu de donar a conèixer la seva tasca preventiva, formativa i de suport a les  famílies que es troben en un procés d’exclusió social, i recaptar fons per ajudar a finançar l’Espai Maternoinfantil.

 L’acte començarà a les 20’30h i comptarà amb la col·laboració desinteressada de l’artista Alfonso Vilallonga,  Premi Goya  i Premi Gaudí 2013 per la creació de la Banda Sonora original de la pel·lícula “Blancanieves” de Pablo Berger.

 El preu de l’entrada-donatiu es de 15 euros i es poden adquirir a la taquilla del teatre Sarrià el mateix dia del concert o reservant-les per telèfon al 93 292 8269. Per a totes les persones que vulguin col·laborar i no puguin venir al concert, disposem d’una fila 0.  Les aportacions es poden fer en aquest número de compte de La Caixa” 2100-3466-72-2200117363.

EQMON, associació pel Quart Món és una associació sense ànim de lucre que vol donar resposta a les necessitats que tenen les famílies amb fills que viuen en situacions molt vulnerables i en risc d’exclusió a la ciutat de Barcelona i rodalies, a l’anomenat Quart Món.

 L’ESPAI MATERNOINFANTIL es un recurs psico-socio-educatiu, que fa una tasca preventiva, formativa i de suport als infants d’entre 0 i 3 anys i a les seves famílies que per causes diverses es troben en un procés d’exclusió social. L’educadora social amb el suport de la treballadora familiar fan un acompanyament diari a aquestes famílies. Aquest procés es concreta mitjançant l’atenció, l’acompanyament i el suport a la mare, a l’infant, i al pare (en un paper més secundari) i a la relació mare-fill. Ho fa en una atenció diària, de cinc hores matinals, que comprenen: L’atenció a l’infant en les hores del bany, alimentació, higiene i descans,  el treball d’estimulació de l’infant d’acord amb la seva edat i característiques, formació bàsica per a les mares en diverses temàtiques i recolzament individualitzat amb l’objectiu d’afavorir que s’estableixi una relació sana i satisfactòria entre ells.Imatge

EL QUART MÓN, TANT A PROP I TANT LLUNY

Estem acostumats a pensar, a creure que la pobresa i la misèria són una cosa exclusiva dels països subdesenvolupats, però només cal sortir de casa per veure que això no és així. Sectors cada vegada més amplis de la població es troben en situació de risc i desigualtat. Per això volem combatre algunes d’aquestes situacions atenent unes famílies que sovint ens semblen invisibles.

Publicat per EQMON, associació pel Quart Món

"El Quart Món" Estem acostumats a pensar, a creure que la pobresa i la misèria són una cosa exclusiva dels països subdesenvolupats, però només cal sortir de casa per veure que això no és així. Sectors cada vegada més amplis de la població es troben en situació de risc i desigualtat. Per això volem intentar combatre algunes d'aquestes situacions atenent unes famílies que sovint ens semblen invisibles.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: