L’ESPAI MATERNOINFANTIL

L’Espai Maternoinfantil d’atenció a infants de 0 a 3 anys i de suport a les seves famílies, sobretot a la mare, que normalment és la protagonista en el desenvolupament integral del seu fill, es un recurs psico-socio-educatiu adreçat a les families més desfavorides amb fills i filles menors de 3 anys, ateses des dels Serveis Socials d’Atenció Primària (CSS), Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Primerenca (CDIAP),  Equips d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (EAIA), Servei d’Inserció Social (SIS) i d’altres entitats d’intervenció social com Càritas Diocesana,“La Asociación Bienestar y Desarrollo”(ABD), Llar-Residència Santa Isabel, Associació PROVIDA i des de l’atenció sanitària: centres d’atenció primària i hospitals.

El procés que es duu a terme des de l’Espai Maternoinfantil esdevé complementari als plans de treball que les famílies ja estan fent en aquests serveis i entitats.

Publicat per EQMON, associació pel Quart Món

"El Quart Món" Estem acostumats a pensar, a creure que la pobresa i la misèria són una cosa exclusiva dels països subdesenvolupats, però només cal sortir de casa per veure que això no és així. Sectors cada vegada més amplis de la població es troben en situació de risc i desigualtat. Per això volem intentar combatre algunes d'aquestes situacions atenent unes famílies que sovint ens semblen invisibles.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: